Skip to main content

Dit zijn wij

Ontmoet onze advocaten

Door Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Wij richten ons op de commerciële handelspraktijk, met een sterke focus op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht (verbintenissenrecht)  en procesrecht (litigation). Al onze advocaten zijn zeer ervaren in het adviseren aan en procederen voor (internationale) bedrijven, (culturele) instellingen en particulieren. Wij zijn gedreven experts, en hanteren een werkwijze die zich kenmerkt door: een hoge kwaliteit, een grote toewijding, korte lijnen, een praktische en efficiënte aanpak en scherpe tarieven. 

Felix Chorus

Felix is advocaat sinds 2005. Voordat hij in 2023 met Bram Furstner en Clarissa Kuipéri-Botter Door Advocaten oprichtte, was Felix werkzaam bij diverse gerenommeerde Amsterdamse advocatenkantoren. Felix is een ervaren adviseur en procesadvocaat, met een sterke focus op het arbeidsrecht en commercial litigation. Daarnaast is Felix een ervaren tuchtrechtspecialist voor advocaten en notarissen. Hij rondde de PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) met succes af. Felix publiceert regelmatig in vakbladen, en geeft les voor de permanente opleiding (PO) aan advocaten. Cliënten waarderen in het bijzonder zijn grote energie, zijn passie voor het vak en zijn scherpe oog voor juridische en menselijke verhoudingen. 

Felix heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht en algemene praktijk. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Clarissa Kuipéri-Botter

Clarissa is advocaat sinds 2003. Na een loopbaan bij diverse middelgrote kantoren, richtte zij in 2023 met Bram Furstner en Felix Chorus Door Advocaten op. Clarissa voert een brede proces- en adviespraktijk. Zij richt zich op het arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, corporate litigation en het snijvlak van deze rechtsgebieden. Clarissa rondde zowel de PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) als de Grotius-opleiding Contractenrecht met succes af. Clarissa is kalm, communiceert helder en komt snel tot de kern. Door haar aanpak en uitgebreide ervaring, helpt zij haar cliënten het best haalbare resultaat te bereiken. 

Clarissa heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bram Furstner

Bram heeft ruim 17 jaar ervaring in het arbeidsrecht en contractenrecht. Deze ervaring heeft hij opgedaan als advocaat en als Legal Counsel bij een beursgenoteerd reclamebureau. Voordat Bram in 2023 samen met Clarissa Kuipéri-Botter en Felix Chorus Door Advocaten oprichtte, was hij partner bij een middelgroot Amsterdams advocatenkantoor. De praktijk van Bram richt zich op het contractenrecht, het procesrecht en alle facetten van het arbeidsrecht. Bram kan zich door zijn brede ervaring goed in de gedachten en wensen van ondernemers verplaatsen. Hij vervult voor vele ondernemingen de rol van trusted advisor. Bram heeft in het bijzonder veel ervaring met complexe (internationale) geschillen over arbeidsovereenkomsten, fusies en overnames en individuele ontslagzaken. Zijn strategische vaardigheden, analytische blik en grondigheid zorgen voor het hoogst haalbare resultaat in iedere zaak. Bram voltooide de Grotius opleiding Arbeidsrecht met succes, en publiceert met regelmaat in vakbladen. 

Bram heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op

U kunt tevens contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.